خانه » دسته‌بندی نشده » مخفی کردن آنلاین بودن در اینستاگرام یا لست سین اینستاگرام
01 تیر 1399

مخفی کردن آنلاین بودن در اینستاگرام یا لست سین اینستاگرام

حتما شما هم دوست دارید روش مخفی کردن آنلاین بودن در اینستاگرام رو یاد بگیرید پس این مقاله رو از دست ندهید.

لست سین در اینستاگرام اوایل داخل این شبکه اجتماعی نبود و ولی الان چند سالی هست که این قابلیت داخل اینستاگرام هم وجود دارد.

همونطور که میدونید همه ما یک حریم شخصی داریم و برای افزایش امنیت اینستاگرام میتوانیم اطلاعات خودمان را شخصی سازی کنیم و اینستاگرام هم به ما اجازه داده آنلاین بون اینستاگرام را مخفی کنیم.

آنلاین بودن در اینستاگرام چگونه نمایش داده می‌شود؟

آنلاین بودن شما به همه نمایش داده نمی‌شود ولی کسانی که قبلا داخل دایرکت باهاشون چت کرده باشید یک دایره سبز کنار عکس شما به آنها نمایش داده می‌شود.

ولی خب خیلی از ماها دوست داریم دوست و فامیل و… نفهمن ما چقدر آنلاین هستیم.

پس باید آنلاین بودن اینستاگرام را مخفی کنیم تا هیچ کسی متوجه آنلاین بودن ما در اینستاگرام نشود.

برداشتن چراغ سبز اینستاگرام چگونه است؟

اینستاگرام توی تنظیمات خودش این گزینه رو گذاشته که باید بروید و اون گزینه رو غیرفعال کنید.

1 . از صفحه اصلی پیج روی سه خط بالا سمت راست کلیک کنید.

2 . از صفحه باز شده روی تنظیمات یا settings کلیک کنید.

 

3 . از قسمت تنظیمات باید وارد بخش حریم خصوصی یا privacy میشویم.

4 . در بخش جدید وارد Activity status میشوید.

5 . در این قسمت تیک روشن را باید خاموش کنید.

بعد از انجام دادن این کارها دیگر آنلاین بودن شما و تیک سبز کنار عکس شما در دایرکت بقیه دیده نمی‌شود.

ولی مشکل اینجاست که دیگر آنلاین بودن بقیه هم به شما نمایش داده نمیشود.

پس اگر میخواهید بفهمید چه کسانی آنلاین هستند باید این کار رو انجام ندهید.

این یعنی در واقع حذف کامل لست سین اینستاگرام در اکانت شما و قطعا مزایا و معایب خاص خودش را دارد.

مخفی کردن آنلاین بودن در اینستاگرام از یک نفر

خب همانطور که گفته شد این روش معایب خاص خود را دارد و شما هم به اجبار باید از این معایب پیروی کنید.

ولی من میخواهم یک روش به شما آموزش بدهم که فقط آنلاین بودن رو به یک نفر یا چند نفرخاص نمایش ندهد.

ولی این روش هم معایب خاص خودش را دارد و یک جورایی محدود کردن اون اکانت محسوب میشود.

بعد از انجام این کار اگر اون اکانت برای شما کامنتی بزاره به بقیه نمایش داده نمیشود و فقط شما میتوانید ببینید.

اون پیج کلا محدود میشه پس اگر واقعا با اون شخص حال نمیکنید بلاک کنید تا راحت بشوید.

به این روش رستریک اکانت یا restrict account می‌گویند برای فعال کردن این گزینه باید مقاله مربوط به این قابلیت را مطالعه کنید.

جمع بندی

همانطور که داخل مقاله گفته شد قابلیت Activity Status به شما کمک میکند که آنلاین بودن اینستاگرام را غیر فعال کنید تا هیچ کسی توانایی دیدن گزینه دایره سبز را کنار عکس شما نداشته باشد.

ولی واقعا از نظر من نیازی نیست شما این گزینه ها را غیر فعال کنید چون واقعا اتفاق خاصی نمی‌افتد که کسی متوجه آنلاین بودن شما بشود یا نه ولی اگر واقعا نیاز دارید به این کار میتوانید استفاده کنید.

محمد مهدی آجورلو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

preloader